Coaching


Give a shoutout to Nick Fewings on social or copy the text below to attribute.

“The only time you should ever look back is to see how far you’ve come.” Bangtan Boys, Butterfly. 

Heb je een (werkgerelateerde) vraagstuk waar je graag eens over wil sparren? Zoek je een veilige en vertrouwde omgeving waarin jij jezelf kunt reflecteren, onderzoeken en ontwikkelen? Wil je meer zicht op jouw kwaliteiten, talenten en mogelijkheden? Dan ben ik er om je op weg te helpen.

Met mijn expertise help ik je om inzicht te krijgen, jouw doelen te verhelderen en tot oplossingen te komen om je (hernieuwde) doel te bereiken.

Wat kun je verwachten?
Je mag over een door jou gekozen onderwerp met me in gesprek gaan. Daarbij is altijd het uitgangspunt dat we alles in vertrouwen met elkaar bespreken en dat de opbrengsten van het gesprek voor jou zijn. Een traject bestaat uit ongeveer 3-5 gesprekken van 45 tot 60 minuten.

Mocht je een wandeling met me willen maken, koffie willen drinken of gewoon eens ergens voor zo’n gesprek willen afspreken, dan kan dat.

Op een rijtje:

  • Jij bepaald het onderwerp van gesprek.
  • Gemiddeld 3-5 gesprekken van ongeveer 45-60 minuten.
  • Tarief: 60 euro per gesprek inclusief BTW.

Hoe kom je met me in contact?
Stuur me gerust een bericht via info@jeffreydeelman.nl of neem contact met me op via 06-29223324

Vanuit de overtuiging dat er niet één manier de beste is, volgde ik de opleiding Waarderend Coachen bij HanzePro. Deze NOBCO geaccrediteerde opleiding gaat uit van het waarderen van de unieke kwaliteiten en talenten die elk mens heeft. Daarnaast volgde ik een cursus KinderTalentfluisteraar en pas ik de methode Kiezen voor je talent (Luk Dewulf) graag toe.