Theater

Page

BURO DE VERBEELDING

In de wetenschap dat verbeelding je overal brengt, maak ik onder de naam Buro de Verbeelding creatieve concepten. Een inspirerende workshop, of een theatrale invulling van een evenement. De uitwerking zal telkens anders zijn. De naam is ontleent aan een uitspraak van Albert Einstein. Hij zei: “logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal”.

Ik kan helpen bij: de ontwikkeling van creatieve concepten /  het organiseren van theatrale evenementen / geven van workshops improviseren, creatief denken en presentatietraining.

Verhalen

Alles wat ik doe staat in het teken van het vertellen van verhalen. Het kan theater zijn of het ontwikkelen van marketingconcept. Het gaat om het verhaal, de beleving. Een paar uur per week geef ik groepslessen in een sportschool. Zelfs daar zet ik de beleving voorop.

Opdrachtgevers

HealthCity, Groningen / Buro Loeks / Spek / Kunstencentrum Groep / Politieacademie, Den Haag / Pathe Bioscopen / Bloemhof onderwijsprojecten / Fitness en Gezondheidscentrum Tynaarlo / Theateradviesdag Groningen / Les Mills Nederland